imperfection;


myself


Mereput || OnS
Saturday, January 2, 2016 • 1:01 PM • 0 l.o.v.e{s)

Ohayouu gozaimasuuuu

Well well esok sekolah dah start. Barang-barang sekolah tak prepare lagi. Oh cop! Bukan aku dah habis sekolah ke? lol so yeah maka bersambunglah holiday aku sampai bulan 3. Sampai dapat result spm damn. Suddenly feeling so nervous sia. Spm tahun lepas memang rasa macam dalam hell. Soalan melebihi kbat. Before this harapan menggunung nak dapat straight A+ but now biarlah. Asal dapat Straight As campur pun alhamdulillah.

Anyway, holiday well spent? Nah well spent with animes. Since my parents busy working so i just stayed at home, layan diri sendiri lol. Dalam kepala fikir nak buat macam2 benda but end up doing nothing lol. Nak kerja tapi abah tak bagi because I'm still a young girl tho. Nak ambil lesen, rasa macam malas sebab kotaraya mesti sesak gila plus duit tak banyak mana. So, i just end up watching animes. The latest anime i watched is Owari no Seraph. Sumpah best gila anime ni. I think the best anime Ive watched kot lol. Characters dia semua good-looking plus banyak moral value yang kita boleh dapat from this anime. Mostly genre dia shounen and dia focus kat family bond between the characters. I love hyakuya mikaela or for short Mika, The blonde guy. Dia jadi vampire dalam anime ni. One more watak utama, yuichiro or yuuchan (mika panggil dia yuuchan). Yuuchan ni human it just dia pernah kena tangkap masuk vampire city sekali dengan Mika but managed to escape. But Mika gagal escape then turn out jadi vampire. Then about 4 years later, diorang jumpa balik. Fuh memang sweating gila my eyes bila tengok Mikayuu just reunited. I love how mika being overprotective towards yuuchan. Anyway sometimes anime ni macam shounen-ai pun ada sbb ada sikit2 tu Mikayuu being gay lol. Bukannya dioarang gay betul pun but just bond diorang strong and suka protect each other. Anyway, Imma mikayuu shipper and sometimes believe Mikayuu is canon lol. You should watch and you'll admit they're canon TuT serious anime ni best gila. Tak tipu k. I hope season 3 will come soon gosh I cant wait. 

Dahlah. Banyak cerita pula. Nak sambung tengok noragami. OH before i forgot, HAPPY NEW YEAR GUYS. SEMOGA 2016 NI LEBIH HEBAT AND NO MORE SHITS LOL BYE Sayonaraa