imperfection;


myself


beep
Monday, June 9, 2014 • 3:49 PM • 0 l.o.v.e{s)

Assalamualaikum. Annyeong. 

Aku bosan sekarang ni. haih parents busy. anak tak tahu nak buat apa. sekarang ni aku duk busy layan anime. semua genre anime aku dah tengok lol i guess so. minggu depan sekolah dah nak buka. dapat result mid-term ha ha ha ha ------- aku tak ready. ya allah takut gila dengan addmath. subjek killer tu. 

anyway , aku sekarang tengah gila dengan lagu moonlight. ceh sedap gila lagu tu. kalau satu hari tak puas nak dengar. thunder , lovex3 pun sedap. entahlah semua lagu exo sedap-sedap. eh tetiba rindu kris. mamat tu buat apa lah agaknya sekarang ni haih.

aku puasa hari ni. lapar. okay now ready nak sembahyang asar pastu nak tolong mama dengan maid dekat dapur. assalamualaikum.

Labels: