imperfection;


myself


hello long time no see
Sunday, April 20, 2014 • 5:52 PM • 0 l.o.v.e{s)
miss miss miss you so so so much c;

Assalamualaikum , Annyeong Haseyo bloglist

It has been a long time since i didn;t open this blog aahh rinduuu lol sekarang baru rasa nak update blog hm entahlah kadang-kadang rasa malas nak on laptop. zaman sekarang ni handphone semua pakai yang smartphone kan so nak check twitter , facebook semua pakai phone. hm yang blog ni payah nak update pakai phone. bila lah dia nak wujudkan apps untuk blog haiyaa.

anyway , exo dah buat comeback yehet lagu overdose omg seriously lagu dia catchy gila senang cerita nak cakap , memang best laa. chorus dia "someone call the doctor ..." oh god suara diorang , pehh melting siot. time hari diorang buat comeback showcase tu 15/4 , hahaa time tu aku kena buat operation apendiks. nak ceritanya , time hari sabtu minggu lepas lagi sakit perut. suruh tahan 2-3 hari dulu baru pergi hospital tapi dah 2-3 hari tu tak berhenti sakit perut , terus abah bawa pergi KPJ Pakar Perdana. Doktor terus confirm ada apendiks and nak buat operation petang tu selalu. hm dah nama hospital swasta memang cepat tapi kos pula yang 'cantik'. nervous juga bila masuk dewan pembedahan tu. tapi dia bius so tak rasa apa-apa. but bila dah sedar tu memang rasa sakit gila sampai kena cucuk ubat tahan sakit. umi pun start jaga pemakanan katanya suruh pantang biar bekas jahit tu nampak sangat parut dia. doktor kasi cuti 2 minggu. haiyaa memang banyak tinggal lah pelajaran aku jawabnya ;_; nak buat macam mana , dah sakit apendiks so sabar je laa.

btw aku tak sabar nak tunggu mv overdose tapi sm pi delayed sbb nak hormat kes kapal tenggelam tu. ramai juga yang mati. haihh macam-macam dugaan Allah bagi. Kes kapal terbang MH370 pun tak jumpa lagi ni sekarang ferry tenggelam pula. Allah tengah uji Asia. Ya allah , kau lindungilah aku dari segala bencana. Amin ya rabbal alamin.


Happy Birthday uri cutie Luhan <3 Hope you always stay healthy and pretty lol You're 25th now and still has a long journey to go to achieve as the best singer ;u; hahaha i will always support and loving exo no matter what gonna happen. Let's stay together till the end <33 Saranghaeee

see you later xo.