imperfection;


myself


Finale
Monday, December 23, 2013 • 5:03 PM • 0 l.o.v.e{s)

Assalamualaikum and Annyeong c:

So i'm counting for days till school start. Omg sekolah dah nak buka ;A; sobs tak boleh ke tambah lagi sebulan ahaha orz Dulu masa nak start cuti punyalah dah fikir nak buat itu dan ini but ends up by doing nothing. Kerja online and duduk diam-2 kat rumah je. Holiday tu ada lah juga. Pergi Universal Studios dengan jalan-2 kat area JB. fuh puas hati lah juga seminggu duduk kat JB. Haish rasa macam masa ni dengki kat kita pula. Asal berlalu cepat sangat? Aku tak ready nak masuk form 4. Nak ngadap fizik kimia addmaths yang tah pape tu lol since aku dapat straight A's pmr , abah suruh ambil pure science pft. 

K aku benci sekolah. No i mean budak-budak tu semua. Aku ni jenis tak bergaul sangat dengan orang kat sekolah. Bestfriend pun 2 orang je. Athien & Awa. Luckily dia selalu ada dengan aku. Memang dia kawan yang terbaik aku laa. Sometimes bila dia tak datang sekolah tu, feel lonely juga :( Bukanya aku tak nak kawan dengan orang lain cuma aku ni jenis cepat annoying dengan orang. Okay, aku tegur tu ada laa juga cuma tak boleh jadi kawan rapat. Aku ni jenis berhati-2 bila nak kawan dengan orang. Takut backstabber tu semua. Ye, aku memang pengecut bye. 

Ok, so i gonna start rarely online or socializing starting this 2014 sobs. Nak fangirling pun payah. Parents aku suruh belajar 24/7. Hujung minggu ada tuisyen. Confirm penat gila babeng. Abah aku tak kasi masuk asrama sebab susah nak tuisyen. Kena belajar sendiri. Lagipun, tinggal 2 tahun boleh duduk dengan parents. Nak manja-2 dengan abah umi. Nanti bila dah masuk U , kahwin, kerja dah tak duduk dengan parents bak kata Abah. lol. K , now nak focus kat SPM yang akan aku duduki 2015 nanti. yehet kene prepare awal-2. Straight A's pmr dah capai. Now looking forward for straight A+ SPM INSHAALLAH. Inshaallah kalau ada masa aku online. Now just focus kat study and masuk U. Ambil tesol , belajar sampai ke UK and jadi pensyarah bahasa Inggeriss kat Universiti Korea. Ceh berangan tinggi je aku ni lol. But harap-2 dapat jadi kenyataan. Inshaallah. Doa banyak-2. 

okay, got to go. Miss yaaa <//3

Friendship... is not something you learn in school. But if you haven't learned the meaning of friendship, you really haven't learned anything.

Labels: , , , , ,