imperfection;


myself


New look
Monday, November 11, 2013 • 5:55 PM • 1 l.o.v.e{s)

Bismillah ..

Assalamualaikum and Annyeong Haseyo

Ehem alhamdulillah , dapat juga aku upgrade rupa blog aku ni hehe. Habis satu blogskin aku round-2 and last-2 jumpa juga template yang lawa *-* Its simple and awesome. Then aku ubah sikit-2 mana yang perlu. Header tu aku ambil kak Tieqa punya blog. Hehe thanks for the cutie header! Hm kebanyakkan freebies ni aku ambil from Kak Tieqa. Semua freebies ni dia comel-2. Thanks again /bow/

Anyway congrats EXO for winning the Social buzz :) #EMAzing EXO ! Hahaha we're one ♡ Hahh , EXO's showtime preview dah keluar omg omg I cannot-- kyaaa cepatlah sikit masa. lol tak sabar gila. Masa tengok preview dia , fangirling aku dibuatnya macam cacing kepanasan -.- lmao k aku tengah gelak terguling-guling tengok exo dalam Running Man. LUHAN YOU'RE DERP FACE PLS. YOU DESERVE AN AWARD LOL. 

K , lepas ni nak baca fanfic. Ahh cerita pasal HunHan mermaid ni sedih gila kot T_T okay , have to stop typing now. Jari aku luka sebab terkena pisau. Plaster ni menghalang betul haihh okay bye. Assalamualaikum ;; 


Labels: , , , , , , , , , ,



Blogger St@r said...

ada link tak untuk dekat mana dapat blogskin ni? cantik sgt, nk jugak T_T

 

Post a Comment