imperfection;


myself


Heol
Thursday, November 21, 2013 • 1:24 PM • 4 l.o.v.e{s)



Omg omg I can't believe what I heard just now asdfghjkl /flails/ my my my --------- /dies/
lol hahaha yesterday I opened my twitter and boom ! News about Chanlu singing BAP's Warrior. OMG MY BAPEXO FEELS <33 /LOVES/

Click this luhan pic to hear


waaahhhh luhan's high note emergawd pleasee ;A; And and chanyeol's rap part odg how did you do that. That's zelo part is so hard stfu. anyway I can feel exo fanboying over bap and btob fanboying over exo xD Lol this cuteeehhhh ❤ 

hahah my english ---- lol just logged out from twitter and my english slang terbawa-bawa sampai ke blog lmao sorry for the broken english orz I speak mangrish T_T hhohoh jk. Bukannya nak bajet cakap english ke apa cuma ni dapat improve english kita disamping membaca aff ; lagipun followers bangsa asing senang nak faham apa yang kita tweet. Kalau kat blog rasanya takde kut yang bangsa asing ni lol. Kadang-2 ada sampai yang ingat aku ni Philipinas , Singaporean , Japanese , Western girl and macam-2 lah but the fact is I'm Malaysian otl 

Okay, esok ada MAMA Awards dekat Astro Maya HD pkul 5 petang live. Omg memang kena cop tv esok hohoho. Confirm best tengok dekat screen besar dahlah hd pula tu. Aaa tak sabar maa nak tengok exo in tuksedo. Okay gonna prepare with a tank of oxychen tomorrow lol bye

Labels: , , , , , , , ,



Blogger uyu kawaii said...

jom join ada lbih 40 hadiah http://artisarainbow.blogspot.com/2013/11/2nd-giveaway-by-artisarainbow.html

 
Blogger NurIzzah Inshirah said...

Jom join! GA kita ada 57 hadiah :)

http://melody-inspirit.blogspot.com

 
Blogger NurIzzah Inshirah said...

ops salah link pula ni link ga kita :) http://starsrainingonme.blogspot.com/2013/11/first-giveaway-by-atiqah-jaidin-and.html

 
Blogger Ana Myhusna said...

Hai.. Jom join Giveaway! Sdg mencari 34 pemenang dan 50 peserta. ^^
http://ana-myhusna-life.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-anamyhusna.html

 

Post a Comment