imperfection;


myself


exo exo {xoxo}
Monday, November 18, 2013 • 1:15 PM • 0 l.o.v.e{s)

Annyeong Haseyo & Assalamualaikum

Cuti sekolah dah start haih means boredom and enjoying timeu. Oh my god. Cuti sekolah ni juga exo's showtime gonna be aired. Perfect timing betul lol srsly. Anyway seminggu ni macam-2 cerita bout exo memenuhi tl twitter aku lol. Al-maklumlah , following aku semua bebudak exo. exostans okay not exotics. Kitorang takde official nama fandom lagi so jangan nak memandai pula. As I know , exotics ni immature fans. Pls note this. Aku takde niat nak perli ke apa. Aku ambil ayat tu sebiji from twitter. Ada budak share. Yeah well kalau tak nak kena gelar 'immature fans' tukarlah ke exostans ye lol

But from my opinion , Actually takde beza pun antara exostans and exotics ni. Yang beza cuma nama je. Lagipun sama-2 minat exo kan. Cuma yang bezanya cara kita show our loves and support towards exo. Kalau macam exotics ni tak berapa matang (?) entahlah atas orang tu laa. But kebanyakkan exostans ni ramai yang act matured srsly from my pemerhatian melalui twitter. exotics ni jenis suka buat fanwars. Sekarang ni kecoh yang korean exotics curi lagu Beast. B2uties semua pakat marah and nak buat aduan sebab korean exotics ni ngaku tu lagu dioarang padahal tu lagu Beast. Lagu coffee , thanks to and tak ingatlah lagu apa lagi yang exotics ni copy. Aku tak berapa ambil tahu sangat since aku tak minat nak terlibat dengan fanwars. Baik aku spazz over gambar exo yang hot lagi handsome tu -.-

p/s: sorry kalau aku tulis MANGRISH. Habis semua english and malay aku pi campur adukkan. lol maaflah ye. haha janji faham. Btw sorry kalau sesetengah exotics aka bakal exostans terasa. Aku cakap just from aku tahu kay and niat aku ikhlas nak share. 


lol derp gila muka Luhan. Tbh Luhan dalam RM derp gila. Masa first-2 RM yang exo dah keluar habis tl aku duk spazz luhan's derpness. omg tergelak aku bila tilik balik gambar luhan yang derp tu. HOHO. Banyak gila dero moments dalam tu. Aku ingat exo akan menang but sadly exo kalah huhu. Yang si Tao and suho tu better korang still sembunyi dalam lif tu tak payah nak terjerit-2 panggil Jaesuk. Kang dah kena eliminate -.- Jaesuk ni dah lah jenis tangkas puih. Aku suka masa Luhan jumpa Kwangsoo tu , guess what ? Nama pertama yang dia jerit "Sehun-ah" omg HunHan is real guysssss /dances/ lol sweet doh masa sehun lari naik elevator semata-2 nak pergi kat luhan. ceh aku dah terbayang benda-2 sweet ni lol. Kai orang yang etrakhir kena eliminate. Aku ingat dia boleh survive untuk exo but yeah Blank Ji pergi eliminate dia orz

Btw, aku tetap tak sabar nak tunggu exo's showtime will be aired 28 Nov OMG CEPATLAH SIKIT MASA ;A; hm lagipun banyak dah gambar exo buat pengambaran tu leaked/tersebar. Ni semua knetizens yang tangkap then upload. Haih tengok gambar saje pun dah buat aku tak sabar aigoo. btw luhan comel gila pakai topi koala tu haha


Kwangsoo , mind your face pls you're taking pic with exo lewls

K , aku dah prepare duit nak beli exo's merch kat kedai online. omg murah gila kot. Aku nak beli gelang , kasut , beg and jacket hoodie. Ceh bajet pula aku ni puih. Sila muntah lol jk. Minggu depan baru second batch buka. Kyaa my dad dah bising bila nak pergi bank in. Ceh abah , isi borang order pun belum lagi lol. Minggu depan juga family aku nak pergi holiday ;; aigoo dah lah baju baru aku sampai minggu depan. hope sampai sebelum aku pergi holiday. Boleh jalan-2 sambil melamar baju baru lmao. Okay aku nak layan drama The Heirs. Sweet gila tahap babeng kot. Aku suka tengok Krystal dengan Minhyuk. Aaaa kryssie comel gila orz Cara dia panggil "Chanyong-ahh" sambil pout tu memang buat aku sCREAMS. COMEL OMG. Aku ship gila couple ni hohoho.

Aku ada tweet cenggini ;

In Kdramas/Korea ;

Rich; Samsung Note 3
Poor; Samsung Note 3

Me; Life is not fair sobs /look at my phone

#TypicalKDrama

Yeah memang betul pun -.- lols dapat banyak rt siot haha sila bagi penampar kat aku jap lol jk. Aku ni dah berkurun pakai samsung S II entah bila boleh tukar. Mungkin hujung tahun ni lepas dapat result PMR sebab my dad dah janji nak belikan Iphone 5c. ohyeah memang patut beli baru pun sebab my current phone ni asyik hang je. Naik stress aku dibuatnya -.- haha. Aku tak puas hati dengan Cha Eun Sang. Pakai Samsung Note 3 tapi tinggal dalam bilik bibik hadoi typical betul. Rasa macam tak logik pula.

Okay , aku lapar. Nak log out. Ceh kurang ajar je cara aku ni. Haha. Be back later lol tapi tak tahu lah back ke tak sebab aku tengah dalam mood malas menaip time holiday ni -.- haha takpelah aku usahakan nak upadate blog ni. Kesian kalau biarkan berhabuk. Aff aku pun dah lama tak update. Aku ni sekarang tengah syok baca cerita angst hunhan odg sedih gila kot sobs T_T Ceh, okaylah bye.

p/s; Trouble Maker tu sex gila lol aku dah mula mengarut haha -_-

Labels: , ,