imperfection;


myself


f r e e d o m xx
Monday, October 21, 2013 • 4:30 PM • 0 l.o.v.e{s)


Oh hello and assalamualaikum . lol dah lama tak update ;n; btw gambar kat atas tu muka Mir macam sedoo gitu lmao . kalau demo bukan ore kelate , confirm tak faham 'sedoo' tu gapo . lol hah amik kau . kan dah terkeluar dialek kelate orz sorry , hahah maklumlah orang tengah gila-gila lepas pmr :3 Aku baru je balik sekolah . Tak buat apa-apa pun huh -.- bosan wey . Aku ingat tak nak datang hari ni tapi dah 3 hari straight aku tak datang sejak habis pmr tu but takut kena blacklist pula . Lagipun bukannya buat apa pun kat sekolah . Just buat kerja sendiri and main-main gitu je . Better aku duduk rumah pft . Boleh juga aku layan abe-2 EXO aku ni haha .

Anyway aku rasa macam asdfghjkl bila tengok MV K.will "You Don't Know Love" Omg chanyeol dalam tu sweet gila ;u; aww rasa macam nak cubit pipi dia . But aku tak berapa suka dengan perempuan tu . Kureng cantikk maa (( lol sedap je aku kritik orang )) Sumpah wei aku menjerit kat sekolah dengan kawan-2 aku time tengok part Chanyeol kasi rose kat perempuan tu and bammm ! keluar cincin orz gila laa part tu . sweet gilos kot . But ada juga terselit rasa cemburu bila chan peluk perempuan tu ;; I'll bet Baek mesti gila tengok MV tu lmao haha yang aku nak gelaknya , gambar-2 yang perempuan tu simpan semua dia ambil from bcwc punya polaroid . Alahai ~


Ehem , sir . What's ur age actually ? 23 or 5 ? lmao

Tengok gambar lulu yang ni teringat pula #SMTownBeijing orz Jelly weh siapa yang dapat pergi . Rasa macam nak menangis bila tengok persembahan BoA only one ft Luhan . Untung gila BoA dapat menari dengan Luhan . Aku tengok muka Lulu macam horny gitu (( eW PLS )) lol . and when the moment Lulu menari lagu Lucifer ODG OMG ASDFGHJKL handsome gila . Pft tak nampak macam devil pun . Macam angel ada laa ;A; Aku paling suka part Sehun nyanyi lagu love like oxygen . aww handsome jugaksss . Dah dah aku tak tahu nak describe macam mana lagi dah betapa perfectnya persembahan exo time kat #SMTownBeijing . Actually family aku dah plan elok-elok nak pergi holiday kat Beijing . But bila tahu yang Beijing sekarang musim salji and -13 celcius , terus tak jadi . uhm lagi atas faktor kesihatan adik aku :( adik aku ni sakit and dia tak boleh sejuk sangat . Alaa . Sedih maa . Takpe-2 next year still ada orz

#OGSMY . Omg siapa tak gembira bila INFINITE datang buat concert kat Malaysia ni . Aku ni punyalah excited sampai simpan cita-cita nak pergi concert Infinite ;u; sebab due date dia 19/10 . Time tu aku dah pass PMR . but tak jadi sebab takde siapa nak hantar aku pergi KL :'( Aku hanya mampu scroll TL twitter sambil tunggu news pasal diorang . Aku paling suka time Woohyun cakap "Inspirits adalah saya punya !" kyaaaaaaa , sweet gilaaa greasy namu ni haha . Sungyeol pula cakap "Saya adalah lelaki seksi" orzz boleh pengsan aku bila dengar benda ni betul-2 . Aku tengok ayat pun dah macam nak pengsan lagilah kalau dia cakap depan-2 aku . Aku paling damn suka bila INFINITE nyanyi lagu rasa sayang . Aww terharu weh dia nyanyi lagu melayu ;;;; harharh . Sorry inpiniteu oppars sebab tak dapat jumpa ;A; nanti kalau aku ada duit aku pergi lol

Btw , VIXX pun datang Malaysia . Alahai bertambah-2 jealous aku kat lucky fans yang dapat pergi concert diorang . Uhm why semua orang pakat nak datang Malaysia ni ? Nanti hujung bulan NOV , Super Junior SS5 pulak ;w; why I'm not lucky and rich orz



ceh sungyeol bajet comel kbye lol

Hehooo . gotta sign out . I wanna browse some youtube to find some exo's derp video lmao . Hari khamis ni jamuan , cikgu suruh bawa kek . abah dah janji nak taja secret recipe lol . eh malas dah nak pergi sekolah but terpaksa sebab jamuan punya pasal . lagipun aku dah bayar penuh duit kelas . Sia-sia je haih aku bayar setiap minggu . Haha bye jumpa lagi (( macam formal sangat pula lol ))


Labels: , , , , , , , , , , ,