imperfection;


myself


trial-pmr | g.r.o.w.l
Monday, August 5, 2013 • 6:50 PM • 0 l.o.v.e{s)

Assalamualaikum & Annyeong haseyo

*lol at yixing and sehunna's reaction . omf so cute ;; Hai there c: Lol long time no see . pfft . baru seminggu tinggal . haha . anyway alhamdulillah aku dah pass trial exam . but my dad said "you still have pmr . so no freedom yet" ;u; uuh , okay . Again , alhamdulillah aku boleh buat time exam trial eventhough aku baca last minute . Malam lepas buka puasa aku terus duduk kat meja and study xD lol kelam-kabut gila . mujur aku ni jenis cepat 'pick up' /lol perasan gila/ HAHA . Time minggu exam tu memang aku hiatus gila-gila . bila dah habis exam , on twitter , fb --- fulamak . banyak gila notify -.- harhar . ada juga yang unfollow since aku tak buat follback lagi . pfft . 

And soalan Maths senang gila but paper 2 je lah . Crying when answering paper 1 . Ye la kan , adat peperikasaan ;; paper 1 senang , paper 2 susah . Kalau paper 2 senang , paper 1 susah . But aku harap aku boleh gain A dalam Maths . Subjek lain alhadulillah senang dan tenang masa jawab xD And paling aku happy sekali aku dapat 91 dalam Geo ;; /terharu/ ohgod , tak sangka dapat setinggi ni . selalu dapat 80-83 je . Alhamdulillah peningkatan yang memberangsangkan :') Straight A's Insyallah ~



Omg so hot asdfghjkl /dead/

 Anyway , exo dah release repackage album . asdfghjkl I kennot explains what I feel now . Sehun punya suara awesome gila plus red hair dia tu *O* And luhan smexy gila ~ Haha . But the mv tu diorang cakap ada hantu . pfft tak tahu lah betul ke tak -.- Lagi pun mana ada hantu bulan ramadhan ni . Btw , tadi aku tanya ayah aku berapa ringgit nak kasi duit raya and my dad said -- god . besar juga jumlah dia ;O Terlebih cukup kalau nak beli growl album dua-2 ver :D

Okay then , got to go now . 2 hari lagi nak raya . Baju kurung , kasut , shawl semua dah siap ^^ Balik kampung hari rabu . Lambat lagi lah jawabnya -___- dah lah parents aku kerja . keseorangan lagi lah aku kat rumah ~ huhu . And I want to wish to all muslim kpoppers "Selamat Hari Raya" and enjoy your day xD Byebye and annyeong . lol

Labels: , , ,