imperfection;


myself


No Ideaaaaaa
Saturday, April 6, 2013 • 9:09 PM • 0 l.o.v.e{s)

Omffg ~!! Luhan's body make me asdfghjkl ;A;


Annyeong Haseyo & Assalamualaikum

#Gamabar di atas sekadar hiasan lol . Aku tahu laki aku seksi xDD

Lama gila aku tak update blog . K . Rindu dohhh ! lol . Semalam plan nak stay late night tapi hampeh :/ My mum suruh aku tidur awal sebab esok (mean hari ni) tuisyen . Aku ingat nak sambung fanfic aku tapi entah mengapa keypad lappy aku cari hal . Terpaksa suruh adik aku vaccuum [bersihkan] keypad lappy aku ni -.- Tu pun dah ambik masa satu jam . Haihh ~

Anyway , fanfic akyu ni actually dah siap lama cuma tak sempat nak post dalam blog . Yang sambungan 60 seconds tu . First-2 decide nak buat happy ending but tetiba jari ni pi taip sad ending . lol . Nak tahu sad ending ? Baca lah nanti ;p haha . Saje nak buat korang tertunggu-tunggu . haha .

K , aku dah takde idea nak tulis apa sekarang ni /blank/ Lagipun aku takde masa nak online much sebab busy dengan exam plus school sepanjang masa :/ Maklumlah tahun ni PMR . Dah lah aku last batch pulak tu -..- K , kena belajar betul-2 and insyaallah staraight A's dalam tangan :') Huhu .

P/s : Lusa birthday ! Yay ! 080413 ^^ Sama dengan Jonghyun [SHINee] wooo xP K , proud lol

Good Night , Saranghae . Bye , Annyeong ~!

Labels: , , , ,