imperfection;


myself


Humphh .
Friday, March 8, 2013 • 6:22 PM • 0 l.o.v.e{s)


Assalamualaikum & Annyeong Haseyo

Zaman sekarang ni macam-macam perangai makhluk tuhan yang kita jumpa . Ada yang jenis kuat dengki , cemburu tak bertempat dan macam-macam lagi lah . Kadang-kadang kita sendiri pun tak sedar yang kita ada perangai-perangai tu . Aku pun tak tahu kenapa terlintas dekat hati aku nak tulis benda ni . Aku takde niat nak tujukan kat sesape or diri aku sendiri sebab aku tak rasa diri aku ni sombong /ceh\ 

Btw , Ada seorang mamat kat sekolah aku nie . Entah lah macam mana nak terangkan . Muka dia macam Hongki . But layak kah dia digelar Hongki Malaysia ? Bagi aku layak kut sebab muka seriously macam Hongki . Mulut dia sebiji-biji ! Nak letak gambar dia dalam ni , takut kantoi pula -.- Kang nanti dia fikir aku ni nak usha dia pula . Haha . Pernah juga aku sekali terfikir nak jadikan dia "crush" but tak jadi xD Hari tu dia ada pandang aku and sengaja nak act-2 comel depan aku . Nak tergelak aku then dia pandang aku and senyum . Srslytime tu aku cair but aku cepat cold balik xD Kang nanti crush aku marah pula . Lol . Tak kan nak curang kot ? Lol . Lagipun aku sayang dekat crush aku . Forever Crush Hikhikhikhik~

Esok ada kelas tambahan -.- Malas ~ Time hari Sabtu juga kau nak buat kelas tambahan . Lagipun minggu depan dah exam :/ Aaaa~ tak nak exammm ><" Aku masih tak ready lagi /ayat tula\ Aku rasa macam cepat sangat masa berlalu . Padahal rasa baru semalam masuk sekolah ._. Lagipun cikgu ajar cepat sangat . Dah sampai bab 5 . Ada setengah tu satu habuk aku tak faham =_= Yang Math lagi lah~ BLUR ! Dah la aku jenis tak cekap dalam mengira . Yang bab Indices tu aku faham yang depan-2 je xD Adoii . Apa nak jadi~ Aku ni risau kat Math dengan Sejarah . Yang lain beres kot nak dapat A ? xD Hehe , InsyaAllah . Amin :*

Eh . Homework aku tak siap lagiii >//< Better off cepat . Mampus aku nanti kena cekik dengan cikgu esok -.-" Okay , Sayonara !

Assalamualaikum , Ppyong .

Labels: , ,