imperfection;


myself


Randomness
Thursday, February 14, 2013 • 6:19 PM • 0 l.o.v.e{s)


Annyeong Haseyo & Assalamualaikum

Time Square jadi trend dekat twitter sebab ada orang 'bodoh' bunuh diri ? Nyahahaha . Poyo je -.- Nak bunuh diri pergi lah tempat lain . Nak juga bunuh dekat TS . Kang tak pasal-2 kedai Kpop tu tutup sebab roh tu asyik merayau kat situ -..- Adakah dia haters ? Wtf .

Homework nak dekat siap . Oh yeah ._.

Karangan BM aku tak siap lagi -o- Malas k malas /golek-2 atas katil\ Aku paling benci buat karangan tapi aku tak tahu kenapa BM aku selalu dapat A . Lmao . Tapi aku paling suka buat Essei but tak pernah dapat A . Asyik-2 78 , 79 . Teacher ni pun satu . Kedekut markah . Lol . Mulut aku jahat /tampar mulut sendiri\ Okay , semua dah beres tinggal nak hafal pafa dengan karangan BI je . Oh god . Boleh pecah kepala aku kena hafal dua sekali gus ;A;

Download MV Hello - NU'EST . K , aku benci part JR cium perempuan tu 

Assalamualaikum , Adios , Annyeong .

Labels: , ,