imperfection;


myself


Mimpi
Friday, February 22, 2013 • 1:42 PM • 0 l.o.v.e{s)

Assalamualaikum  & Annyeong Haseyo

Mimpi ? Entah lah . Ni mimpi yang betul-2 aku alami k :/ Ni first time aku mimpi yang agak 'indah'. Indah ? Bagi aku indah sangat . Aku tak tahu kenapa aku boleh mimpi macam ni . Memang selama aku jadi Kpoppers , mimpi ni yang paling aku harapkan sekali . Ni first time aku ceritakan mimpi aku kat orang . I mean buka orang but semua orang yang baca blog aku ni . 

"Aku baru je pindah kat satu sekolah ni . Aku pun tak tahu apa nama sekolah tu tapi yang pasti dekat Korea . Aku ni agak pendiam kat situ . And then tiba-tiba ada satu lelaki ni tegur aku . Dia cakap macam ni "Hai. Sorang-2 je ?" Bila aku pusing belakang , terkejut aku . Tao duk tersengih dekat aku . Aku rasa macam tak percaya je yang Tao ada dalam mimpi aku . Terus aku angguk . Then dia tarik tangan aku . Ajak pergi jalan-jalan dekat sekitar sekolah . Seriously aku rasa macam bahagia sangat bila dia layan aku . Borak sama-2 . Ketawa sama-2 . Aku rasa macam diri Tao tu diri orang lain . Bukan diri Tao yang atas stage . Dah la fasih cakap BM -.- Memang bahagia lah aku kat sekolah tu . Aku dengan Tao jadi kawan baik . Aku langsung tak terfikir yang aku nak jadikan Tao tu kekasih aku . Tao ni pun layan aku macam adik kecik . Pegang tangan aku lah , usap kepala aku lah , and suap aku makan . Yang aku ni pun macam budak-2 . Suka benor usik Tao . Ada satu hari tu aku peluk lengan Tao . Memang time tu aku rasa macam berdebar-debar . Memang aku rasa macam aku betul-betul peluk lengan dia . Dapat rasa muscle-2 dia . Dah lah time tu dia pakai baju takde lengan . Tao time tu relaks je time aku peluk lengan dia . Ada satu time tu aku buat salah dekat pengetua then Tao pergi backup aku . Sampai Tao sekali kena marah dengan pengetua . Bila dah keluar dari bilik pengetua tu , Tao cakap "Haih . Tengok ni . Awak yang buat salah , saya juga yang kena marah ." Aku balas , "Siapa suruh awak backup saya ?" then Tao repy "sebab saya sayang awak . Kenapa lah saya mesti jatuh cinta dengan awak ?" time dia cakap tu , suara dia perlahan . Aku memang shock time dia cakap macam tu . Terus Tao pandang aku and cium pipi aku . Seriously , memang aku dapat rasakan kehangatan ciuman dia tu kat pipi aku . Sampai sekarang masih rasa *pegang pipi*" End . 


Ada part yang tak ingat sangat so aku skip . Lagi pun aku mimpi benda ni dua tiga hari lepas . Yang aku cerita ni part-2 yang aku ingat je . Seriously , aku masih tak percaya yang aku mimpikan benda ni :O Aku rasa sebelum tidur aku tak berdoa pun yang aku minta mimpi ni . Aku jts baca Ayat kursi dengan surah 3 qul je -.- Mungkin ni hadiah daripada Allah untuk aku kot ? Ohh . Bahagianya :'D

"Orang yang ada dalam mimpi kita tu sebenarnya dia tengah tak boleh tidur"

Omoo ~ kesian Tao tak boleh tidur time aku mimpikan dia T-T Hahaha . Sorry . Anyway awak sangat sweet dalam mimpi tu . Aku harap mimpi tu jadi kenyataan :') Ceh . Harhar xD Cuma kenapa bukan Luhan dalam tu ? Alahai , jahatnya aku pergi curang dengan Luhan :/ Adess . Bersykurlah ayunie -.- Kira untung apa dapat mimpi K-Idol . Muahaha .

Okay , lepas ni aku harap aku dapat mimpi jumpa dengan Rasulullah s.a.w pula :') Amin . Ni ada aku jumpa ayat quran yang patut kita amalkam kalau nak jumpa dengan Rasulullah . Aku jumpa ni kat twitter ^^


Assalamualaikum . Adios .

Labels: , , ,