imperfection;


myself

ayuni. a shadowowhunter and i fight demons


Archieve


Banyak cerita | One Shot
Tuesday, February 12, 2013 • 6:37 PM • 0 l.o.v.e{s)

Oh god . What a cute boys I have :3 Ahaha xD
 Assalamualaikum & Annyeong Haseyo

Hee . Semalam best gila balik kampung u.u Dah lama tak balik , so cuti-2 ni ambik kesempatan nak balik kampung . Lagipun mak long aku buat majlis makan-2 . Ala2 Open House gitu . Seriously , penat juga lah time majlis tu . Aku rasa bontot aku tak duduk pun . Dah macam ada bisul pun ada -.- Sibuk jalan sana sini tolong prepare majlis tu . Haha . Time-2 raya tak dapat buat Open House so buat time CNY lah xD Kalau orang tak pergi ni confirm orang ingat tuan rumah dia Chinese . Lol

Anyway , aku ucap "CHUKKAE" untuk husband aku yang ke---- entah xD Haha . Forget it . Chukkae for my aegyo chubby Oh Thehun :3 Dah besoo rupanya Sehun ni . Dah graduate pun xD Oh god . Seriously aku cakap Sehun ni nampak hyper time majlis graduation dia . Mayble terlebih excited nak dapat ijazah . Bila aku tengok gambar dia and gambar artis-2 lain graduate , timbul pula rasa cemuburu dalam hati aku ini . Bilalah agaknya aku graduate ? Nak graduate jugak >.< Mak aku cakap " Sabar-2 lah kak . Kalau akak belajar rajin-2 sampai universiti , nanti akak graduate lah . Kalau siang malam duk asyik layan Kpop je sampai bila nak graduate ?" Keh , mak aku ni macam perli je -.-

InsyaAllah 5 or 6 tahun akan datang . Aku akan dapat ijazah dalam jurusan Architect or Engineering dekat Kyung Hee Universiti *cita-2 tinggi* haha .


Omoo~ happynyaa Maknae Sehun :'D Muka Chen nampak lain dengan spek mata besar tuh . Lol xD

Anyway , korang dah tengok MV B.A.P ONE SHOT ? Aku suka tengok Himchan dalam MV tu . Seriously nampak macho gila >w< K , cuma aku tak beberapa Calm dengan MV dia . Aku tak suka perempuan yang menyemak dalam tu -.- Tapia aku suka statue yang Matoki tu . Aku cakap kat mak aku yang aku nak statue ni and letak depan rumah . Guess what mak aku cakap apa ? "Better kau letak kat bilik kau . Ada hati nak beli statue pelik-2 segala" Huh -.- Makk , mana muat letak dalam bilik e.e Haih . Anyway , statue tu awesome :3


Comeeelllll !!!!! /fangirling\ Himchan paling comel :p Haha

Btw , hari ni twitter penuh dengan gosip hot-2 -.- Haihh . Macam-2 lah perangai manusia ni . Lay dengan Hyuna didakwa bercinta ? Oh please . I really don't like this . And kes pasal Infinite . Aku tak pasti apa yang  jadi sebab aku ni tukang baca je . Kadang-2 aku tak faham apa yang kpoppers lain membebel . Pasal Dongwoo ni stupid ape entah -.- Aku ni memang malas nak ambik part dalam sesi ni . Aku , NO COMMENT pasal benda ni . Aku ni #TeamAmbilTahuJe . Haha xD

Ape pun , pendapat aku biarlah diorang nak bercinta ke hape . Sebab tu hak masing-2 . Bukannya kita ni tuhan yang boleh kawal hati perasaan orang . Bukannya Hyuna dengan Lay tu kacau kita pun . Ceh , aku cakap ni macam ahli falsafah pula xD Tapi kalau Luhan dengan Hyuna ? Maybe aku memberontak kot . Lmao . Aku ni pentingkan diri sendiri eh ? Entah xD

Homework tak siap lagi ._.v Daebak . Huhu

Assalamualaikum , Adios . 

Labels: , , ,