imperfection;


myself

ayuni. a shadowowhunter and i fight demons


Archieve


Awesomeness | Fangirling habit
Saturday, February 2, 2013 • 6:13 PM • 0 l.o.v.e{s)

Aku harap aku ada dalam gambar tersebut :')

Assalamualaikum & Annyeong Haseyo

Cett . I'm back :D Lama gila tak update blog ni. Nak dekat sebulan rasanya. Rindu serindu-rindunyaaaaa >w< Ceh. Sekarang ni sumpah aku tengah busy gila dengan homework , kelas tambahan and kem-2 kat sekolah. Maklumlah , PMR Candidates jadi awal-awal tahun dah busy tak ingat dunia -,-Penat doe ~~ Ape pun , aku harap PKBS 1 nanti dapat 5A ke atas *kesat peluh*

Anyway , aku sempat buat perubahan dekat blog aku ni :3 Keke. Time-time tengah usha blogskin.com tetiba ternampak satu skin ni lawa. Tepat dengan citarasa aku. Kelabu putih. Aku pun tak tahu kenapa sejak akhir-akhir ni aku suka warna kelabu _|_ Terpengaruh dengan warna Exo kot ? Lol. Skin ni aku tukar-tukar sikit. Tak best juga kalau sebijik-sebijik -.- Keh. Amacam ? Lawo plus simple kan ? :D Lol. Sorry perasan :p Rasa macam awesome pulak blog ni xD



Omooo ~!! HunHan !!!! *O* Luhan , kenapa tak cium je Sehun tu terus ? xD lol

Baru-baru ni aku tengok gambar-gambar EXO time Idol Championship. Omooo~!!! SRSLY DIORANG HANDSOME GILAAAA >///< Omoooo !!! Ommoooo ! *terjerit2 mcm beruk gila* lol. Adakah aku fangirling terlebih had ? xD Lol. Banyak gila gambar HunHan moments. Terus tangan aku laju tekan save , save , save xD Haha. Habis full laptop aku dengan moment diorang ._. Lol Video pasal diorang pun aku download. Alahai. Aku ni dah terlebih taksub kat HunHan ni -.- Kesian husband-2 aku yang lain. Jelly dah tu xD Agak-agak kalau aku married nanti , dapat nama family apa eh ? Oh ? Kim ? Xi ? Lee ? Lol. Jauh benor aku fikir =.= Btw , aku ada terjumpa satu gambar ni . Entah siapa yang ambil gambar macam tu. Rasa macam pervert pulak tengok lama-lama -.- Nak tengok ? Tengok lah. Amat dialu-alukan. Jangan risau. Ni gambar K-Idol bukan gambar lain -,-

Tekan SINI

Lol. Terkezut ? Lmao. Seksi kan ? Haha -.- Anyway , khamis dengan jumaat minggu depan ada kem. Kena tidur kat asrama sekolah. K , its time to feel perasaan duduk asrama /broken english\ lol. Kalau boleh aku tak nakpergi tapi disebabkan perkataan WAJIB terpaksa laa ~ Alohai. Okay lah , aku kena off sekarang. Nak dekat Maghrib dah. Better pergi siap-siap nak solat. Assalamualaikum .

p/s: Cepatlah sikit habis download Running Man ep 129 -.- Aku nak of laptop dah ni ~!! lol

Assalaumalaikum . Adios .

Labels: , ,