imperfection;


myself


Turns 18
Friday, April 8, 2016 • 10:15 PM • 0 l.o.v.e{s)

Assalamualaikum and Konichiwa mina-san!

Yohooooooooo finally i turn 18 ngeheheheheh /evil smirk. LOL WEH ITS NOT LIKE I THINK SOMETHING WIERD IT JUST ICANT BELIEVE I TURN 18 YEARS OLD TODAY OH MY. Seriously, i think i have a 13 y/o physical and 8 y/o mind lol But nah i borned in 1998 and thats means I'm 18 y/o GULPS. Dah tua aku ni ha ha ha ha. 18 ni dah macam welcome to adulthood and goodbye adolescence sobs idk what am i even doing during zaman kegemilangan aku iaitu zaman remaja ha ha ha :")) i think im just working my ass off total hard for exam and exam and exammmmm huhuhu. Alhamdulillah it paid off as i got kinda good result in spm and qualified to take my dream course at uni *U*

Talking about today, yeah biasa-2 je lol takde ah birthday party ke apa. Well like people said makin tua birthday makin boring lol bukan cam dulu-2 ada je hadiah mendatang hahaha. And sayang abah sebab belanja 3 novel sekali gus :D Dikira hadiah ler juga. Plus dapat juga cappucino chatime yang diidam-idamkan orz Tadi pun pi melawat Anis, my sister kat mrsm kota putra. Makan pizza hm honestly sunyi lak takde dia kat rumah sbb yeah biasanya aku fangirling citer DOTS dengan dia hahahaha (DOTS BEST GILA KAN PERGH JOOGKI HENSEM SIA) Okay back to the topic, im so nervous siaa for ujian kelayakan ipg man its not like i really want to be cikgu (i want to be a lawyer or doctor YESS) but time nak mohon tu habis semua benda sapu hahaha. Sebab takut tak dapat upu since upu susah kan sekarang so kena la create backup lol. Insyaallah boleh hmmm pray for me!

AAAAAA tak sangka sia aku dah pass nak tengok cerita rate 18+ cehhh gurau gurau lol memang aku dah 18 tapi otak ni still belum 18 so kira tak boleh tengok lagi la lol. Tapi sekarang ni banyak doe anime yang best-2 *U* Tapi sometimes tak sempat nak layan anime and baca komik sepanjang masa cam dulu sobs busy dengan driving class lagi (damn jpj test nak dekat dah pray for me sobs) and english course kat olc (oxford.language.center). Kat olc ni banyak sangat project srs talk sampai sometimes rasa exhausted. Dah la hampir setiap malam pi sana hahahah. Tapi best ah study kat sini sbb bina confidence nak speaking depan public kan. Baru ni annual debate pun team kitorang menang (YEHEYYY) hahaha aku dapat masuk debate setakan semi-finale. Finale tak terpilih lol tapi takpe sebab dapat juga pengalaman berharga huhuhu. Haih penat rasa bila busy ni tapi at least taklah mereput mana lepas spm ni lmao.

Okay lah. 8th April hampir menutup tirai. Kita jumpa tahun depan lak if aku panjang umur. And maaf sebab jarang singgah and tinggalkan benda kat blog ni. Sometimes tak sempat nak menulis plus malas pon ada kahkahkah. Anyway, all the best for my life ceh hahaha goodnight and assalam!